ACTIE: Wereld Fietstocht

Doelstelling: Fietstocht door dertig landen en drie continenten. Geld inzamelen voor goede doelen van Stichting Focus On Education.

Doelgroep: Onderwijs behoevende kinderen.

Streefbedrag: Euro 50.000

Resultaat: Onderwijs voor kinderen zodat ze vervolgens zelf kansen kunnen creëren en ontsnappen aan de armoede.

Wereld Fietstocht

Trappen voor het goede doel

Dertig landen, drie continenten, duizenden kilometers, één vrouw. Zondag 20 mei stapt Cinderella Sevranckx, vrijwilliger bij Focus on Education, op de fiets voor een reis door Europa, Afrika en Azië. Ze zal vele duizenden kilometers trappen voor één doel: Focus on Education. Onderweg bezoekt ze onze projecten in onder meer DR Congo, Gambia, India en Nepal.

Met haar fietstocht wil Cinderella geld inzamelen voor de stichting. Tijdens haar trip zijn er verschillende sponsoracties om daaraan te kunnen bijdragen.

Cinderella stapt waarschijnlijk pas in 2015 weer van haar fiets, het jaar waarin de Millenniumdoelen moeten zijn bereikt. De projecten van Focus on Education dragen bij aan het halen van deze doelen op het gebied van onderwijs, armoedebestrijding, gezondheid, voorlichting, mensenrechten en een beter leefmilieu.

Voor deze actie zoeken wij donateurs & sponsors.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Recente Nieuwsbrief

Klik hier om onze meest recente nieuwsbrief te lezen.


Stuur een e-mail naar info@focusoneducation.nl als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen (maximaal 2 per jaar).

Facebook Pagina